Nieuws

Iets gebeurd op het veld ? Je kan het hier als eerste lezen !
Ook alle last-minute updates met betrekking tot de markt kan je hier terugvinden.

Dag iedereen,

Alweer een maand voorbijgevlogen en daarmee is de laatste maand van het jaar ook aangebroken. Voor de feestdagen beginnen, zijn er nog wel wat dagen om te vullen met heerlijk gezonde seizoensgroenten en -fruit. Dus hierbij de ingrediënten voor je maandmenu op een rijtje, zodat je misschien ook al kan beginnen uitzoeken en experimenteren voor je heerlijke eindejaarsdiners. En ook voor wie niet aan Sinterklaas vieren doet, onthoud dat clementijntjes niet voor niets bij deze periode horen. Citrusvruchten uit Spanje en Italië, zijn nu immers op zijn allerbest!

Spijtig genoeg nemen we deze week niet alleen afscheid van de Goedheilig Man. Ook voor onze Goedheilige Man op de zaterdagmarkt in Lier is het einde van een tijdperk aangebroken. We willen daarom graag Gert bedanken voor al zijn jaren trouwe dienst, het ga je goed in Westmalle en je toekomstige avonturen! Wie graag nog een laatste keer door Gert bediend wordt, kan morgen (zaterdag) nog de allerlaatste keer op de markt in Lier terecht.

Omdat we nog steeds geen vervanger hebben gevonden, doen we ook via deze weg nog graag een oproep aan iedereen om de voelsprieten uit te steken. Ken je iemand die geïnteresseerd is in een bijverdienste op zaterdag op de markt in Lier? Laat het ons zeker weten want we kunnen twee extra handen zeker nog gebruiken!