Bio Isidoor
Presenteert

Japanse Groene Thee en Tulsi Thee

Biologisch gecertificeerd in het land van herkomst (Japan en India) en EU.

Onze Visie – Waarom thee?

Dat we als biologische landbouwer en marktkramer overtuigd zijn van het belang van de natuur voor onze gezondheid, dat hoeven we je wellicht niet meer uit te leggen. Verse groenten en fruit zijn noodzakelijk om ons in leven te houden en een gezond eetpatroon is uiterst belangrijk om het beste uit onszelf te halen. Groenten en fruit zitten uiteraard vol met belangrijke voedingsstoffen voor ons lichaam.

Hoe belangrijk we het ook vinden om onze groenten en fruit lokaal te produceren en consumeren, we vinden het zeker even belangrijk om ons te “verrijken” met kennis uit andere culturen, tijden en beschavingen. Zeker in deze tijd en plaats, waar ons (mentaal en lichamelijk) welzijn constant enorm onder druk staat door chronische stress, kunnen we eeuwenoude kennis over planten en kruiden goed gebruiken om onze lichaam en geest beter te ondersteunen en te optimaliseren.

Als Japanologe én gecertificeerd theesommelier geloof ik daarom heel sterk in de toegevoegde waarde van kwalitatieve thee en andere (inheemse en uitheemse) kruideninfusies die bijdragen aan onze lichamelijke én geestelijke gezondheid. Als biologische en kleinschalige landbouwer geloven we in een korte voedselketen die zoveel mogelijk terug geeft aan de boer en de natuur.

En laat dat nu net één van de gevoelige punten zijn in de reguliere ‘thee-industrie’. Als (ex-)wereldreizigster heb ik vele theeproducerende landen bezocht en met eigen ogen gezien hoe het er meestal aan toe gaat. Tegelijkertijd ben ik de waarde van kwalitatieve thee meer en meer beginnen appreciëren. Biologische thee is nog steeds heel uitzonderlijk en rechtstreekse verkoop al helemaal.

Daarom zijn we er trots op om nu ook onze eigen exclusieve biologische theeselectie te kunnen presenteren, waarbij al onze passies samen komen en dat proef je! Pure, natuurlijke en biologische Japanse groene thee en Tulsi-kruideninfusies, met een rechtstreekse link naar de lokale boeren, zonder onbekende tussenpersonen.

Ik geloof alvast heel sterk in de meerwaarde van deze natuurproducten voor mezelf maar even goed voor anderen en ik hoop dat meer en meer mensen dit zullen inzien en zelf kunnen ervaren. Goed voor je gezondheid én de natuur, daar gaan we voor!

Ilse

Biolandbouwster en Marktkramer

Japanologe en Thee Sommelier

Biologische Japanse Groene Thee

Tulsi Thee